.
.Wienerschnitzel med et twist
4 Svinekoteletter500 gr Kartofler1 helt kinesisk Hvidløg. ( 1,5 fed alm hvidløg )200 gr ærter2 spsk skyrRevet Peberrod efter smagRevet skal af økologisk Citron100 gr Grov Rasp1 ÆgOlieSalt og peberÆrteskud og kapers til pynt
Sæt kartoflerne over i letsaltet vand og kog dem møre ca 17-20 min
Slå ægget ud og pisk det sammen med en gaffel Skær kødet ud i kvadratiske stykker Vend kødet i æg og derefter i rasp Læg kødet til side på en tallerken
Pil hvidløg og blend det groft sammen med ærterne, riv en smule citron skal i og rør tilsidst skyr i og smag til med salt og peber
Sæt en pande over og tilsæt olieSæt kødet på og steg sprøde og gyldne ca 4-5 min på hver side. Tilsæt lidt olie henad vejen hvis raspen "æder" alt fedtstoffet. Tilsæt salt og peber
Brug samme pande og kom de kogte - og pillede kartofler og smør på Tilsæt citron skal og revet perrod. Lad kartoflerne stege gyldne
Anret ærtemosen, samt lidt revet peberrod og citronskal. Læg kartofler og schnitzel ved siden af Dryp lidt af det smeltede smør over og pynt med ærteskud og store kapers
Du kan hente opskriften her