Serie
I køkkenet

Torskeforretter

OPSKRIFT:
Torskeforretter

1 fl champagne

200 gr Røget torsk
200 gr Fersk torsk
8 vagtel æg
Eddike

2 fed Hvidløg
50 gr Cashewnødder
1 potte frisk Basilikum
2 dl Creme fraiche 38%

2 pl butterdej
50 gr sesamfrø

2 æbler
1 lime
Friske urter
4 radiser

Start med at åbne champagnen ;)


Skær torsken i mindre stykker og bag dem i ovnen ca 10 min på 200 gr
Skær den røgede torsk i små tern
Kog vagtelæg i 6 min i vand tilsat lidt eddikke
Pil et fed hvidløg og blend med cashewnødder og frisk basilikum
Rør det i cremefraiche og sæt på køl
 
Skær butterdej i strimler, dyp i sesamfrø og sno dejen rundt
Kom spiralerne på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen, som anvist på pakken
 
Rør den bagte torsk ud i den røgede og kom friske urter og limeskal i
Skær radiser i tynde skiver. Skræl vagtelæggene når de er afkølede
Anret fisken på tallerken. Lav små kugler af basilikummen, samtæble og læg på fisken
Pynt med vagtelæg, radise, butterdej og friske krydderurter

Skål og rigtig godt Nytår

27/12/2013

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.