Stenalderbrød med postej

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Stenalderbrød med hjemmelavet leverpostej

Stenalderbrød

700 gr nødder & frø ( Vigtigt :ingen kerner fra kornsorter )Her har vi brugtsolsikkefrøhørfrøgræskarkernersesamfrøwalnødderhasselnødderpinjekerner6 æg1 dl olivenolie

 

Rør alle ingredienser sammen i en skål og kom den i en rugbrødsform, beklædt med bagepapir.Bag i ovenen 1 time på 160 grader.

 Leverpostej

500 gr hakket lever500 gr hakket spæk1 løg2 æg2 dl mælk1 spsk melRosa peberkornFriske urter feks. :timianrosmarinsalvie

 

Rør alle ingredienser godt sammen i en røremaskine og fordel den lettere flydende masse i små forme.

Bag i oven i vandbad 30 - 45 minutter ved 180 grader til den er fast.

Steg bacon i små tern af på panden, tilsæt finthakket løg og dernæst champignon.

Brug det lunt som tilbehør til leverpostejen.


Nyhedsoverblik