Spicy pulled pork

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Spicy pulled pork med rugbrød og hvidkål.

.

.

1 kg svinenakkekam50 gr brun farin50 gr sennepKardemommeCayenne peber Salt og peber

2 dl æble eddike 2 spsk ketchup1 spsk sennep1 spsk farin

Halvt hvidkål1 æble1 løg

Rugbrød

Fjern senerne fra kødet Rør brun farin sammen med sennep og smør det på kødet. Krydrer herefter med kardemomme, cayenne peber, salt og peberLad kødet stå i køleskab i min 12 timer

Steg kødet i ovnen  på 110 grader i  7-8 timer

Lav en sauce af æble eddikke , ketchup , farin og sennep

Tag kødet ud af ovnen og hiv det fra hinanden med to gaflerHæld saucen henover

Hak hvidkål fint. Snit løgringe og tynde æble både og bland det hele til en salat. Tilsæt lidt af saucen

Skær rugbrød fint og rist det sprødt

Lav en sandwich  af  stående rugbrød med kødet imellem og kål salaten ovenpå


Nyhedsoverblik