Serie
I køkkenet

Spagetti Carbonara

OPSKRIFT:

1 ps spaghetti
1 stort foccacia brød
4 tomater
2 fed hvidløg
3 scalotteløg
2 spsk olivenolie
2 tsk balsamico
100 gr parmesan

200 gr bacon
2 dl hvidvin
1/4 dl fløde
2 scalotteløg
1 fed hvidløg
3 æggeblommer ( pasteuriserde)
100 gr revet parmesan
Peber

100 gr ruccola
Øko citron
Frisk basilikum

Sæt en gryde vand over til pasta
Tilsæt lidt salt og olie og kog pastaen i ca 10 min eller som anvist på pakken

Skær tomaterne over og fordel dem på det halvverede foccaciabrød
Skær hvidløg og scalotteløg  i  mindre stykker og kom ovenpå  tomaterne
Tilsidst frisk basilikum, olivenolie og balsamico
Riv parmesan henover og bag den i 10 min ved 200 gr

Riv resten af osten groft

Baconen skæres i tern og steges af i en tykbundet gryde eller pande uden fedtstof
kom scalotteløg og hvidløg i gryden og derefter hældes lidt hvidvin over som koger ind  og derefter hældes 1/4 l fløde over
Rør æggeblommer i krydrer med friskkværnet peber
Kom den revne ost i gryden og rør sammen
Vend pastaen op i saucen

Skyl og rens ruccolaen kom den ovenpå det varme tomatbrød
Server ved siden af pastaen
Riv lidt citronskal over pastaen- drys med revet parmesanost
Pynt med frisk basilikum

9/4/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.