Serie
I køkkenet

Sjælden gris

OPSKRIFT:
4 nakkekoteletter
1 tsk stødt ingefær
1 tsk karry
1 økologisk citron
2 dl fløde
Rosa peber korn

200 gr gulerødder
1/2 dl fløde

1 bdt grønne asparges
1 spsk kokosflager

2,5 dl youghurt
1 spsk akacie honning

1/2 savoykål
1 spsk olie
Salt og peber



Skræl og Kog gulerødder helt møre

Krydr og mariner kødet  med stødt ingefær og karry
Tilsæt Rosa peber og skal og saft af en økologisk citron
Steg kødet af og hæld fløde over
Lad retten simre i ca 8-10 min

Lav nu en salat af asparges med citron saft og kokos

Rør Youghurten med akaciehonning og drys med knust rosa peber

Hak savoykål fint og tilsæt olie, salt og rosa peber

Mos gulerødderne og rør dem med fløde

Anret maden i små skåle
Brug kålen som bund til kødet der er skåret i mindre stykker

8/5/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.