Serie
I køkkenet

Rogn - rogn - rogn

OPSKRIFT:
200 gr Stenbiderrogn
1 tsk sukker
Salt og peber

1 Torskerogn"buks"
3 Løg
Timian frisk
1 spsk Cherryeddikke
Salt og peber

20 gr Ørredrogn
1 Agurk
1 dl cherryeddikke

1 dl Skyr
1 spsk Peberrodspasta

1 Scalotteløg
1 spsk Selleri finthakket
Vild brøndkarse
Dild

Sæt en gryde over med vand, kom cherry eddike , frisk timian og halvverede løg i.
Kom salt og peber på torskerogns bukserne og pak dem ind i bagepapir og læg dem i det varme vand. Lad det simre i ca 30-40 min uden at det buldre koger
Den skal være fast
Tag "bukserne" op af det varme vand og skær i skiver

Kom sukker, salt og peber på stenbiderrognen og rør det sammen

Skær en agurk i brede skiver og grav et lille hul i midten
Lav små halve kugler og mariner med eddike

Tag Skyr og bland peberrodspaste i- efter smag
Kom det i en lille sprøjtepose
Og sprøjt lidt ned i agurken
Kom ørredrogn ovenpå

Hak lidt løg fint
Hak selleri i fine tern

Anret med skiver af torskerogn
De fyldte Agurker ved siden af
Kom lidt peberrodscreme rundt om
Sæt ørredrogn på, pynt med agurke kugler, løgringe, selleritern, brøndkarse og dild.

8/3/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.