Rogn - rogn - rogn

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

.

.

200 gr Stenbiderrogn1 tsk sukkerSalt og peber

1 Torskerogn"buks"3 LøgTimian frisk1 spsk CherryeddikkeSalt og peber

20 gr Ørredrogn1 Agurk1 dl cherryeddikke

1 dl Skyr1 spsk Peberrodspasta

1 Scalotteløg1 spsk Selleri finthakketVild brøndkarseDild

Sæt en gryde over med vand, kom cherry eddike , frisk timian og halvverede løg i.Kom salt og peber på torskerogns bukserne og pak dem ind i bagepapir og læg dem i det varme vand. Lad det simre i ca 30-40 min uden at det buldre kogerDen skal være fastTag "bukserne" op af det varme vand og skær i skiver

Kom sukker, salt og peber på stenbiderrognen og rør det sammen

Skær en agurk i brede skiver og grav et lille hul i midtenLav små halve kugler og mariner med eddike

Tag Skyr og bland peberrodspaste i- efter smagKom det i en lille sprøjteposeOg sprøjt lidt ned i agurkenKom ørredrogn ovenpå

Hak lidt løg fintHak selleri i fine tern

Anret med skiver af torskerognDe fyldte Agurker ved siden afKom lidt peberrodscreme rundt omSæt ørredrogn på, pynt med agurke kugler, løgringe, selleritern, brøndkarse og dild


Nyhedsoverblik