.
.
200 gr Stenbiderrogn1 tsk sukkerSalt og peber
1 Torskerogn"buks"3 LøgTimian frisk1 spsk CherryeddikkeSalt og peber
20 gr Ørredrogn1 Agurk1 dl cherryeddikke
1 dl Skyr1 spsk Peberrodspasta
1 Scalotteløg1 spsk Selleri finthakketVild brøndkarseDild
Sæt en gryde over med vand, kom cherry eddike , frisk timian og halvverede løg i.Kom salt og peber på torskerogns bukserne og pak dem ind i bagepapir og læg dem i det varme vand. Lad det simre i ca 30-40 min uden at det buldre kogerDen skal være fastTag "bukserne" op af det varme vand og skær i skiver
Kom sukker, salt og peber på stenbiderrognen og rør det sammen
Skær en agurk i brede skiver og grav et lille hul i midtenLav små halve kugler og mariner med eddike
Tag Skyr og bland peberrodspaste i- efter smagKom det i en lille sprøjteposeOg sprøjt lidt ned i agurkenKom ørredrogn ovenpå
Hak lidt løg fintHak selleri i fine tern
Anret med skiver af torskerognDe fyldte Agurker ved siden afKom lidt peberrodscreme rundt omSæt ørredrogn på, pynt med agurke kugler, løgringe, selleritern, brøndkarse og dild