Serie
I køkkenet

Rødspættefilet med remoulade

OPSKRIFT:
4stk Rødspætte i filet
Rasp til panering
50 gr Smør
8 springløg
2 scalotteløg
100 gr Cornichoner
50 gr Kapers
1 lille Confiteret citron
Frisk dild
100 gr Mayonaise på glas

Kør kniven ned langs benet og fileter rødspætten. Lad kniven glide langs benet og undgå at skære benene over. Hold i enden på fisken og skær skindet af. Fold filet'erne på midten.
Vend fisken i rasp. Steg filet'erne i smør og tilsæt salt og peber

Steg samtidig springløg af med lidt salt

Skær de confiterede citroner og cornichoner ud i små stykker og tilsæt kapers og hakkede scalotteløg. Rør det hele i en god mayonaise og brug det som sauce til fisken

Læg fisken på de stegte løg
Kom remouladen til.
Pynt af med frisk dild eller andre krydderurter

30/4/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.