Serie
I køkkenet

Rødfisk med svampemos

Rødfisk med svampeduxelles

1 kg rødfisk i filet
400 gr. Marksvampe
3 scalotteløg
1 fed hvidløg
100 gr. Bøgehatte
olie til stegning

2 dl olie
½  bdt dild
½ bdt persille
50 gr peanuts
1 fed hvidløg




Snit marksvampe, scalotteløg og hvidløg helt fint
Steg af i en gryde med olie. Lad det simre til kompot

Steg bøgehatte af på panden ved høj varme

Lav pesto af dild, persille, olie, hvidløg og peanuts
Blend godt sammen

Afparer rødfisken og bag den i ovnen i ca.10 min på 200 grader

Anret med svampekompot i bunden af tallerkenen. Kom fisken ovenpå og dernæst bøgehattene. Pynt med skiver af rå bolchebeder og frisk dild

 

1/10/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.