Rabarber og hvid chokolade

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Rabarber kompot

1 kg rabarber300 gr sukker

Hak rabarber i mindre stykker og skyl dem godt.Kog dem møre i en smule vand og rørsukker (yderligere sukker kan tilsættes efter smag )

Hvid chokolade mousse

100 gr hvid chokolade2 spsk creme fraiche 38%1,5 dl fløde pisket til skum

Smelt chokolade over vandbad. Pisk flødeskum.Vend creme fraichen i chokoladen først. Derefter flødeskummen.

Kage

2 æg50 gr smør200 gr marcipan200 gr sukker150 gr mandelmel50 gr mel1,5 tsk bagepulver

Riv marcipan og rør sammen med æggene og smøret.  Brug gerne en røremaskine, hvis man ikke har lyst at bruge fingrene.Tilsæt bagepulver og dernæst mel og sukker lidt ad gangen.

Kom dejen  i bageform beklædt med  bagepapir og smurt med smør.

Læg 1/3 af din  rabarber kompot ovenpå, tryk det lidt ned med en gaffel  og bag i 35 minutter på 200 grader.

Anret rabarber-kompot i et glas med mousse ovenpå.

Server med den lune tærte ved siden af og riv evt lidt chokolade over.

Du kan hente opskriften her

Du kan hente opskriften


Nyhedsoverblik