Perlehøne med hvidvinssauce

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Perlehøne

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Forskellige små grøntsager dampes og serveres til Perlehøne med hvidvinssauce.

OPSKRIFT:4 perlehønebryster12 mini fennikel12 mini majroer12 mini squash

25 gr smør1-2 dl vand

2 dl hvidvin2,5 dl fløde2 tsk grov whiskey sennep

Krydderurterolivenolie

Skyl og rens fennikel, minisquash  og majroer Skær dem ud.Perlehønebrysterne steges gyldne på panden i lidt oliven olie. Steg dem i herefter færdige i ovnen i ca 20 min ved 200 grader Brug afkoget på panden til at stege de halverede minisquash af i.

Steg fennikel og majroer af på en anden pande. Tilsæt smør og vand og de stegte minisquash. Vær opmærksom på at de ikke må koge ud, men stadig skal have noget bid

Hæld nu hvidvin på den første pande og lad det reducere til ca halvdelen.Tilsæt fløde og lad den koge op. Smag saucen til med sennep og lad herefter saucen koge ind til ønsket konsistens. Rør afkoget fra perlehønerne i ovnen i saucen til sidst.

Anret de møre grøntsager i en dyb tallerkenen med perlehønebrystet ovenpå, evt delt i to. Pynt med krydderurter og hæld saucen rundt om.


Nyhedsoverblik