Pasta med muslinger

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

.

.

Pasta med muslinger

500 gr pasta2 kg friske muslingerZ scalotteløg2fed hvidløgFrisk ingefær1 bdt forårsløg1 bdt bladselleri1 ds fl tomater2 dl hvidvin2 tsk chili pasta ( efter smag )50 gr revet ostv( efter behag)Friske krydderurter

Skyl muslingerne , hvis de ikke lukker sig skal de kasseres

Hak scalotteløgHak hvidløgHak ingefær

Skær bladselleri og forårsløg i skiver

Steg løg, hvidløg og ingefær af i en gryde og tilsæt muslingerHæld hvidvin overDernæst en ds flåede tomater, samt bladselleri og forårsløgRør rundt og læg låg på og damp i ca 6 -8 minTilsæt chili pasta efter smag

Kog pasta i letsaltet vandt som anvist på pakken

Riv ost fint på et rivejernHak purløg fintHak urter fint ( her er brugt selleri urt) og rør det i pastaen når den er færdig

Anret pastaen med muslinger og godt med revet ost


Nyhedsoverblik