Osso Buco

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Osso bucco

8 stk osso bucco3 scalotteløg3 fed hvidløg4 gulerødder 1/2 knoldselleri1/2 l mørk øl1 ds tomat puré2 ds hakket tomatMelOlieSalt og peber

400 gr ris2 scalotteløg 50 gr smør

1/2 bdt persille1 citron

Vend kødet i mel på begge sider og skær snit rundt i kanten på kødet.

Steg kødet kraftigt af på panden i lidt olie

Steg finthakket hvidløg og skalotteløg af i en tykbundet grydeKom herefter finthakket gulerod og knoldselleri i grydenHæld dernæst pure i gryden, rør godt og hæld så øl over.Dernæst tilsættes hakket tomat

Læg tilsidst kødet ned i gryden . Skru ned til middel varme og lad retten simre i ca 2,5 time til kødet er godt mørt. Rør forsigtigt en gang imellem

Steg finthakket løg i smør. Kom risene på, dernæst vand og lidt smør igen. Kog risene som anvist på pakken.

Hak persille groft, riv citron skal over og dernæst citron saft. Smag til med salt og peber

Du kan hente opskriften her


Nyhedsoverblik