Muslinger med kartofler

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

,

.

1 kg nye kartofler

1 dl fløde50 gr smørSalt og peber

2 kg friske blåmuslinger3 dl hvidvin2 gulerødder2 løgLidt frisk dild

100 gr smør til saucen1 rødløg - finthakket

Friske urterHer dild og skovsyre

Kog nye kartofler i letsaltet vand i ca 20 minDe må gerne have lidt bid og være "al dente"

Lav en grov kartoffelmos af halvdelen ved at mose dem med en gaffel, tilsat smør, salt og peber, samt lidt fløde

Hak rødløg meget fint

Rens og skyl muslingerne grundigt i koldt vandHusk at sortere de åbne fra

Kog dem med hvidvin  dild,hakkede gulerødder og løg

Tag muslingerne op og kassér nu de lukkedeTag muslingekødet ud af skallerne

Kog saften ned og blend med smør

Læg kartoffelmos i bunden af tallerkenenKom små fine kartofler ovenpåPynt med muslinger og drys de finthakkede løg overKom saucen på

Pynt med dild og skovsyre

Du kan hente opskriften her


Nyhedsoverblik