minilagkager

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

.

.

Små lagkager

Bunde:4 Æg120 gr Sukker120 gr mel1/2 tsk bagepulver

Creme:2,5 dl mælk3 Æggeblommer2 spsk Majsstivelse60 gr sukker2 dl fløde som flødeskum

100 gr mørk Chokolade

75 gr hvid chokolade2,5 dl Creme fraiche 38%2 Blommer2 spsk Blommesirup1 tsk Vanillesirup1 Banan4 tsk Hindbær syltetøj50 gr Brændte mandler hakkede

Lav først bundenSlå 4 æg ud og rør dem luftige  med 120 gr  sukker på røremaskine i ca 5 minutter. Rør mel og bagepulver i lidt ad gangen Bag i ovnen på smurt bageplade med bagepapir i ca  7-8 min ved 200 gr

Hak chokolade i mindre stykker og smelt det langsomt i en lille gryde Rør godt for at undgå at  det brænder på

CremenKog mælk op med æg og tilsæt maizena majsstivelse Rør grundigt hele tiden for at undgå klumper, indtil den kommer op  at koge Så bliver den tyk og cremet- sæt den til afkøling Rør engang imellem i gryden

Hvid chokolade hakkes og blandes i creme fraiche Bland små stykker af blomme og banan i Kom lidt blommesirup og vanille i Lad det stå koldt indtil kagebunden og cremen er afkølet

Pisk flødeskum stift og rør det i den afkølede creme

Stands bunden ud med små runde forme ( evt en stor kop/skål ) Bundene smøres med den mørke smeltede chokolade Køl af så den stivner

Kom  lidt syltetøj og de to forskelige cremer på bunden( i formen )  lag på lag brug tre bunde i alt til en kage Pynt med hakket hvid chokolade og brændte mandler  på toppen

Du kan hente opskriften her


Nyhedsoverblik