Mini Pariserbøf
600 gr hakket øko oksekød12 skiver brød10 små rødbeder4 pasteuriserde æggeblommer3 scalotteløg1 glas kapers1spsk sennep40 gr smør
Frisk peberrod2 dl creme fraiche 38%
Rens rødbederne og skær det meste af toppen af.Kog rødbederne møre i letsaltet vand ca 15 min
Skær scalotteløg ud i ringe og gem til pynt Skær et andet scalotteløg i små bitte tern og bland det i oksefarsen, sammen med grofthakket kapers og sennep. Rør farsen godt sammen Skær 12 skiver brød i en cm tykkelse Riv peberrod groft og rør i creme fraiche Hæld dressingen op i sprøjtepose
Form små bøffer, 3 pr person på ca 70 gr. Steg på en varm pande, ca 2 min på hver side Tag skrællen af rødbederne og halvver dem. De skal serveres lune Tag bøfferne af panden og kom smør på panden sammen med skiver af brød på ca 1 cm tykkelse
Anret de varme brød med bøffer ovenpåKom æggeblommer i et lille glasLav små toppe af dressing rundt omKom herefter rødbeder, kapers og løgringe rundt om og pynt med brøndkarse.