Lammefrikadeller med gulerodsmos og soltørrede oliven

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Lammefrikadeller med gulerodsmos og soltørrede oliven

8 store gulerødder600 gr hakket lammekød1 æg1 fed hvidløg2 scalotteløg50 gr mel1,5 dl mælk100 gr soltørrede oliven20 små karotter

30 gr smør1 dl flødeSalt og peber

Skræl de store gulerødder og kog dem helt møre

Rør en fars af hakket lammekød med groft salt, peber, mælk, mel, æg og de to slags finthakket løg

Form frikadellerne med en spiseske og steg dem af på panden ved mellem varme

Imens udstenes de soltørrede oliven og de små karotter skrælles

Kom frikadellerne på et ildfast fad og hold dem varme i ovnen

Steg de små karotter af på frikadelle panden

Kom de andre varme, møre gulrødder i foodprocessor og blend med smør, fløde, salt og peber

Anret ved at smøre mosen ud i bunden af tallerkenen og kom frikadeller på. Fordel soltørrede oliven og de små karotter rundt om og pynt med kørvel.


Nyhedsoverblik