Helstegt kylling med tomat -og bønnesalat
1 hel kylling8 scalotteløg6 hvidløgSkal af 1 citron0,5 dl eddikke0,5 dl hvidvin
Frisk jernurt
250 gr bønner1 bk cherrytomat50 gr knoldselleri1 scalotteløg
4 små hoveder hjerteblads salat2 dl flødeSaft af en citron50 gr sukkker
Læg bønner i blød natten over
Start med at ordne scalotteløg og dele dem i halve stykkerHele hvidløg halveres og lægges også i bunden af fadetKom kyllingen på fadet og krydr med salt, peber, revet citron og jernurtTilsæt eddike og hvidvin og steg i ovn på 200 gr i 60-70 minutter
Kog bønnerne møre i ca 35 min eller som anvist på posenLav en salat af bønner, halverede cherrytomater, finthakket knoldselleri, finthakkede løg og jernurt
Skyl salaten grundigtLav en dressing af fløde tilsat citron saft og sukkerVend salaten i dressingen