Kylling med tomat og bønnesalat

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Helstegt kylling med tomat -og bønnesalat

1 hel kylling8 scalotteløg6 hvidløgSkal af 1 citron0,5 dl eddikke0,5 dl hvidvin

Frisk jernurt

250 gr bønner1 bk cherrytomat50 gr knoldselleri1 scalotteløg

4 små hoveder hjerteblads salat2 dl flødeSaft af en citron50 gr sukkker

Læg bønner i blød natten over

Start med at ordne scalotteløg og dele dem i halve stykkerHele hvidløg halveres og lægges også i bunden af fadetKom kyllingen på fadet og krydr med salt, peber, revet citron og jernurtTilsæt eddike og hvidvin og steg i ovn på 200 gr i 60-70 minutter

Kog bønnerne møre i ca 35 min eller som anvist på posenLav en salat af bønner, halverede cherrytomater, finthakket knoldselleri, finthakkede løg og jernurt

Skyl salaten grundigtLav en dressing af fløde tilsat citron saft og sukkerVend salaten i dressingen


Nyhedsoverblik