Serie
I køkkenet

Krydret svinekam med babymajs og spinat

OPSKRIFT:

En Svinekam ca 1,5 kg
1 spsk Chilipaste
2 spsk Honning
1 spsk Sesamolie
1 spsk Cherryeddike
1/2 Selleri
12 Scalotteløg
Timian
Salt

2 bk Babymajs
2 Løg
2 dl fløde
1 spsk Sennep
1/2 dl Eddike

100 gr Babyspinat
1/2 bdt Bladselleri
1 spsk Sesamolie
Salt

Rids stegen ovenpå og kom chili, honning, sesamolie og citronsalt på
Frisk timian tilsættes

Skræl og skær scalotteløg i halve
Skær selleri i stave og kom det til stegen
Sæt den i ovnen på 200 gr i ca 45 min

Steg scalotteløg af i olie og kom babymajs på. Tilsæt lidt eddike og dernæst sennep og fløde
Lad det koge ned ved svag varme

Skyl spinat grundigt og hak det
Hak bladselleri og skyl det
Og vend det hele med sesamolie
Tilsæt salt

23/3/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.