.
.
En Svinekam ca 1,5 kg1 spsk Chilipaste2 spsk Honning1 spsk Sesamolie1 spsk Cherryeddike1/2 Selleri12 ScalotteløgTimianSalt
2 bk Babymajs2 Løg2 dl fløde1 spsk Sennep1/2 dl Eddike
100 gr Babyspinat1/2 bdt Bladselleri1 spsk SesamolieSalt
Rids stegen ovenpå og kom chili, honning, sesamolie og citronsalt påFrisk timian tilsættes
Skræl og skær scalotteløg i halveSkær selleri i stave og kom det til stegenSæt den i ovnen på 200 gr i ca 45 min
Steg scalotteløg af i olie og kom babymajs på. Tilsæt lidt eddike og dernæst sennep og flødeLad det koge ned ved svag varme
Skyl spinat grundigt og hak detHak bladselleri og skyl detOg vend det hele med sesamolieTilsæt salt
Du kan hente opskriften her