Krydderbagt Lammekølle

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Krydderbagt Lammekølle

1 lammekølle4 rødløg4 scalotteløg6 fed hvidløg1 blomkålFrisk ingefær1 pt rosmarin1 pt timian1 glas soltørrede tomater i olie1 bk cherrytomater

RødvinseddikkeSalt og peber

Fjern det nederste ben af køllen og skær kødet lidt op, så den er nemmere at krydre. 

Skræl rødløg, hvidløg og scalotteløg.

Hak frisk ingefær groft og fordel stykkerne sammen med frisk timian og rosmarin, samt hvidløg.  Tilsæt salt og peber.

Luk køllen sammen igen og lad den ligge med åbningen nederst i et ildfast fad.Rids oversiden og kom lidt salt og peber på.

Del løggene groft og fordel dem rundt om kødet i fadet.Hæld rødvinseddikke og olie over kødet - brug evt olien fra de soltørrede tomater

Steg i ovnen i ca 1 time på 200 gr

Del et blomkål i mindre buketter, kom løg ved, timian, eddike og olie over og bag i ovnen i ca 40 minutter.

Lav en salat af soltørrede tomater og kvarte cherrytomater.

Hent opskriften her


Nyhedsoverblik