Serie
I køkkenet

Koldskål med jordbær

OPSKRIFT:
Trio af Jordbær - sommerferie

4 pasteuriserede æggeblommer
100 gr sukker
2 spsk vanille sukker
1/2 l kærnemælk
2 dl fløde
1 øko citron

500 gr jordbær
100 gr makroner
100 gr Hvid chokolade
Frisk mynte og evt shizu karse og frysetørrede jordbær
1/4 l fløde til Flødeskum


Friske jordbær
2 dl Grand Marnier
3 dl Hyldeblomst saft


Pisk æggeblommer med sukker og vanille hvidt og hæld lidt fløde og kærnemælk i
Riv en smule citronskal i

Mas makronerne

Skyl jordbærene og skær toppen af
Dyp i smeltet hvid chokolade og knuste makroner og sæt på tallerken
Pynt med mynte og rød shizu karse
Riv lidt hvid chokolade over

Trifli
Skær jordbær i kvarte og mariner med lidt Grand Marnier
Kom i glas med knuste makroner, lag på lag -  kom lidt smelter hvid chokolade på og kom flødeskum på toppen
Drys evt med frysetørrede knuste jordbær

Lav en drink af knuste jordbær, hyldeblomst og Grand Marnier

9/7/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.