.
.
Trio af Jordbær - sommerferie
4 pasteuriserede æggeblommer100 gr sukker2 spsk vanille sukker1/2 l kærnemælk2 dl fløde1 øko citron
500 gr jordbær100 gr makroner100 gr Hvid chokoladeFrisk mynte og evt shizu karse og frysetørrede jordbær1/4 l fløde til Flødeskum
Friske jordbær2 dl Grand Marnier3 dl Hyldeblomst saft
Pisk æggeblommer med sukker og vanille hvidt og hæld lidt fløde og kærnemælk iRiv en smule citronskal i
Mas makronerne
Skyl jordbærene og skær toppen afDyp i smeltet hvid chokolade og knuste makroner og sæt på tallerkenPynt med mynte og rød shizu karseRiv lidt hvid chokolade over
TrifliSkær jordbær i kvarte og mariner med lidt Grand MarnierKom i glas med knuste makroner, lag på lag - kom lidt smelter hvid chokolade på og kom flødeskum på toppenDrys evt med frysetørrede knuste jordbær
Lav en drink af knuste jordbær, hyldeblomst og Grand Marnier
Du kan hente opskriften her