Koldskål med jordbær

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

.

.

Trio af Jordbær - sommerferie

4 pasteuriserede æggeblommer100 gr sukker2 spsk vanille sukker1/2 l kærnemælk2 dl fløde1 øko citron

500 gr jordbær100 gr makroner100 gr Hvid chokoladeFrisk mynte og evt shizu karse og frysetørrede jordbær1/4 l fløde til Flødeskum

Friske jordbær2 dl Grand Marnier3 dl Hyldeblomst saft

Pisk æggeblommer med sukker og vanille hvidt og hæld lidt fløde og kærnemælk iRiv en smule citronskal i

Mas makronerne

Skyl jordbærene og skær toppen afDyp i smeltet hvid chokolade og knuste makroner og sæt på tallerkenPynt med mynte og rød shizu karseRiv lidt hvid chokolade over

TrifliSkær jordbær i kvarte og mariner med lidt Grand MarnierKom i glas med knuste makroner, lag på lag -  kom lidt smelter hvid chokolade på og kom flødeskum på toppenDrys evt med frysetørrede knuste jordbær

Lav en drink af knuste jordbær, hyldeblomst og Grand Marnier

Du kan hente opskriften her


Nyhedsoverblik