.
.
250 gr Hakket oksekød100 gr Saltost fra får1 æg2 små Banan scalotteløg
Chili efter smagFrisk KorianderFrisk Timian1 øko Citron
4 pak choi kål1 spsk sirup eller honning2 tsk Soja
1,5 dl gedefriskost1 banan scalotteløg1 tsk sojaSalt og peber
Smuldr saltosten ned i oksekødet og tilsæt et æg
Hal scalotteløg helt fint og kom det i farsen Fjern kernerne fra chilifrugten og hak chili fint Hak frisk timian groft og kom også det i farsen Rør farsen godt Riv lidt skal i af ca en halv økologisk citron
Steg kødbollerne af på panden i olieBrun på hver side og kom kødbollerne i ovenen 6-7 min ved 200 grader
Kom hakket scalotteløg og hakket koriander i gedefriskost Tilsæt salt, peber og lidt soja
Halvver pak choi kålene og sørg for at skylle dem godt Steg dem på panden hvor kødet netop blev stegt Giv dem 5-6 minutter i alt Hæld lidt æblesirup eller akaciehonning på Dernæst soja
Kom dressingen i bunden af tallerkenenLæg kålene ovenpå og så de små kødboller Pynt med friske urter
Du kan hente opskriften her