Figner og nektariner med mascarponecreme
.
.
.
6 figner3 nektariner100 gr sukker50 gr hasselnødde flager
2 dl rom2 dl hvidvin100 gr sukker
2,5 dl mascarpone150 gr hvid chokolade1/2 dl rom ( eller efter smag )
Halver de friske figner
Kom sukker på panden og lad det smelte til karamel Læg fignerne i den varme karamel med kernerne nedad Tag fignerne af og kom derefter flager af hasselnød på panden Rør dwt samen og spred det ud til afkøling på bagepapir
Kom rom og hvidvin over fignerne , tilsæt sukker og lad dem simre i ca 15-20 min under låg
Kom tilsidt kvarte nektariner i gryden og hold låget på - men tag det af varmen
Hak hvid chokolade og rør det med rom og mascarpone
Tag de lune frugter og læg på talerkenen Hæld lidt væde over Pynt med små kugler Af creme, ristede nødder og tallerkensmækker