.
.
Marcipan og nougat træstamme- Bûche de Noël
500 g Marcipan200g Nougat200g Chokolade70g Flormelis100g Brændte mandler100g Dadler
Kom flormelis på bordet og bland det i marcipanen
Kom nougat i vandbad over komfuret, så den smelter langsomt
Kom også chokolade i vandbad så den smelterLad den køle af til ca 37-40 grader
Rul marcipanen tynd med en kagerulle, brug flormelis så marcipanen ikke klistrer fast og vend den ofte
Hak dadler og brændte mandler i mindre stykker
Den smeltede nougat hældes over marcipanen og kom mandelstykker og dadler på
Rul marcipanen som en rouladeog sæt den på et spækbræt
Form rullen som en træstammeLav en lille "gren" af marcipan og nougat og sæt på "stammen"
Pensl træstammen med chokolade af flere omgangeLav en struktur der minder om bark ved at "male" flere gange
Skær enderne til så de bliver pæne og ligePynt på og server hel