Julekonfekt

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

.

.

Marcipan og nougat træstamme-  Bûche de Noël

500 g Marcipan200g Nougat200g Chokolade70g Flormelis100g Brændte mandler100g Dadler

Kom flormelis på bordet og bland det i marcipanen

Kom nougat i vandbad over komfuret, så den smelter langsomt

Kom også chokolade i vandbad så den smelterLad den køle af til ca 37-40 grader

Rul marcipanen tynd med en kagerulle, brug flormelis så marcipanen ikke klistrer fast og vend den ofte

Hak dadler og brændte mandler i mindre stykker

Den smeltede nougat hældes over marcipanen og kom mandelstykker og dadler på

Rul marcipanen som en rouladeog sæt den på et spækbræt

Form rullen som en træstammeLav en lille "gren" af marcipan og nougat og sæt på "stammen"

Pensl træstammen med chokolade af flere omgangeLav en struktur der minder om bark ved at "male" flere gange

Skær enderne til så de bliver pæne og ligePynt på og server hel


Nyhedsoverblik