Jomfruhummer med kantarel mayonaise

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

.

.

Jomfruhummer med kantarel mayonaise

16 jomfruhummere200 gr kantareller2 dl mayonaise ( fra glas)2 scalotteløg1 spsk æblecider eddikke

400 gr kogte kartofler

1/2 spidskål1 spsk olivenolie1 spsk æblecider eddikke

Salt og peber

Kantereller steges af på grillen, nedkøles og hakkes fint Rør svampene i mayonaisen, med hakket løg, salt og peber, samt en smule æblecider eddikke Halver jomfruhummerne og kom salt, peber samt olie på. Steg dem på grillen 2-3 minutter Skiver af kogte kartofler og ekstra kantereller steges med på grillen Snit spidskål og røres med olie, eddikke samt salt og peber

Læg kålen i bunden af tallerkenen, jomfruhummere ovenpå, svampe mayonaisen ved siden af, fine skiver af løg og stegte kantareller