Jomfruhummer

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

.

.

Håndpisket mayonnaise med Jomfruhummer på grill

10 jomfruhummere2 øko citroner1 bdt asparges1 snittet scalotteløg1/2 dl olieFrisk Oregano2 spsk eddikeSalt og peber

Start med at tænde grillenOg grill de halverede citroner

Del jomfruhummerne på langsFjern tarmeneKom masser af salt og peber på

Grill dem med skallen nederstKom olie rørt med oregano og citronskal over Grill med låg på - de er færdige når kødet er Hvidt og løsner sig lidt

Lav mayonnaise

2 æggeblommer1 tsk sennep1 tsk eddike2 dl olie ( oliven eller rapsolie)Salt og peber

Pisk godt i mayonnaisenTilsæt olien lidt ad gangen

Grill hovederne af halverede asparges

Hak resten fint og kom citron på og lidt eddike

Anret jomfruhummerne i skal med asparges salat,  lidt snittede løg, friske urter -og grillet citron og mayonnaise dertil


Nyhedsoverblik