.
.
Håndpisket mayonnaise med Jomfruhummer på grill
10 jomfruhummere2 øko citroner1 bdt asparges1 snittet scalotteløg1/2 dl olieFrisk Oregano2 spsk eddikeSalt og peber
Start med at tænde grillenOg grill de halverede citroner
Del jomfruhummerne på langsFjern tarmeneKom masser af salt og peber på
Grill dem med skallen nederstKom olie rørt med oregano og citronskal over Grill med låg på - de er færdige når kødet er Hvidt og løsner sig lidt
Lav mayonnaise
2 æggeblommer1 tsk sennep1 tsk eddike2 dl olie ( oliven eller rapsolie)Salt og peber
Pisk godt i mayonnaisenTilsæt olien lidt ad gangen
Grill hovederne af halverede asparges
Hak resten fint og kom citron på og lidt eddike
Anret jomfruhummerne i skal med asparges salat, lidt snittede løg, friske urter -og grillet citron og mayonnaise dertil