Serie
I køkkenet

I Køkkenet - Tunsteak med bønner

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder. OPSKRIFT: Grillet tun med bønner, vagtelæg og soltørrede oliven 800 gr frisk tun 10 vagtelæg 200 gr. Grønne bønner 3 Scalotteløg 100 gr Sorte soltørrede oliven 2 dl Olivenolie 1 dl Soja Tang og sesam krydderi Kom vagtelæggene i kogende vand tilsat en smule eddike . Kog i 7 minutter Skræl scalotteløg og skær dem i grove skiver på ca 1,5 cm tykkelse Skyl bønnerne og del dem på midten Skær tunen ud i bøffer og vend siderne i en blanding af tørret tang og sesam. Gril løgene på grillen. Efter et par minutter kommes tunbøfferne på og derefter bønnerne. Pil vagtelæggene og tag stenene ud af de soltørrede oliven Rør en dressing af 2 dele olivenolie og 1 del soja Når tunen er færdig - den må gerne være rosa i midten, anrettes den på tallerken med løg og bønner ovenpå. Dryp dressing over og pynt med oliven og halverede vagtelæg.
20/1/2016

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.