Serie
I køkkenet

I Køkkenet - Tiramisu

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder. OPSKRIFT: Tiramisu med glaseret blodappelsin 16 savoiardi ( ladyfingers) 2dl Ameretto 2dl færdigbrygget kaffe 2 tsk ahornsirup 3 pasteuriserede æggeblommer 3 spsk sukker/ flormelis 250 gr mascarpone 2,5 dl fløde Kakao pulver 4 Blodappelsiner 100 gr sukker Skær top og bund og appelsinerne og dernæst siderne Befri appelsin kødet fra de små hvide lommer med en lille kniv Dræn saften fra appelsin filet'erne og gem den som en lille drik Glaser appelsinkødet ved at strø sukker på og brænde det med en lille bundsenbrænder eller et creme brulle jern. Gentag flere gange indtil et sprødt karamel sukker lag opstår Pisk æggeblommer sammen med sukkeret. Rør mascarponen op i. Pisk fløden til flødeskum Bland kaffen, med sirup og smag til med Amerettoen alt efter hvor kraftig likørsmag der ønskes Knæk ladyfingers i små stykker og kom lidt i bunden af et glas Stænk kaffe/ likør blandingen henover Kom dernæst ostecremen henover og gentag processen indtil glasset er fyldt Top af med flødeskum og et lille drys kakao Server de glaserede appelsin fileter ved siden af.
18/1/2016

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.