¨

Serie I køkkenet

27:44

Dette afsnit

I Køkkenet - Sandart

27/01/2016

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder. OPSKRIFT: Ovnbagte sandart med basilikum creme 2 porrer 4 gulerødder 800 gr sandart filet 75 gr peanuts 3 fed hvidløg 2 dl creme fraiche 38% 2spsk eddike 1 spsk olie Dild Basilikum Skær og rens porrene og del den ud i ca 1 cm brede stykker Vask og skræl gulerødder og del dem i ca 1 cm brede stykker Kom hvidløg, frisk basilikum, peanuts og en spsk eddike i en foodprocessor og blend godt. Tilsæt creme fraiche og blend igen Skær ned langs midterbenet på sandarten og frigør fileterne Læg fisken i ildfast fad med olie, 1 spsk eddikke samt salt og peber Og bag den i ovnen ca 5-6 minutter på 200 grader Mens fisken er i ovnen steges gulerødderne af på varm pande og tilsidst porrene Anret grøntsagerne med fisken ovenpå. Pynt med dild og basilkum og kom cremen ved siden af.

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad. Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til. David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.

Alle serier A - Å