¨

Serie I køkkenet

26:58

Dette afsnit

I Køkkenet - Poussin med Glaskål

21/01/2016

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder. OPSKRIFT: Grillstegt poussin med babymajs, gulerødder, selleri og glaskål 4 pouissiner 5 gulerødder 1 knold selleri 4 scalotteløg 12 babymajs 1,5 dl hvidvinseddike 1 fl hvidvin 2 dl Vand 80 gr smør Frisk persille Skræl og vask gulerødder, babymajs, selleri og scalotteløg . Skær dem i grove stykker Brun poussinerne af i en dyb pande og kom grøntsagerne på . Hæld hvidvins eddikke over og lad det koge næsten væk. Tilsæt så hvidvin og vand og grofthakket timian. Læg låget over grillen og steg videre i ca en halv time . Hold øje med grillen og tilsæt evt mere væske undervejs. Når poussinerne er færdige tages de af grillen. Tilsæt smør til grøntsagerne og rør således at væsken monteres til en sauce. Skær glaskål helt fint, kom grøntsagerne ovenpå. Sæt hele poussinen ovenpå , hæld saucen over og pynt med persille.

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad. Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til. David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.

Alle serier A - Å