I køkkenet - Perlehøne med rodfrugter

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Perlehøne med svampe sauce og bagte rodfrugter

4 perlehøne bryster400 gr pastinak400 gr rødløg med top100 gr kejserhatte100gr bøgehatteAndre svampe kan bruges 0,5 dl hvidvins eddike3 dl fløde

Groft salt Frisk kværnet peberOliven olie

Skyl og rens pastinakker og rødløg, skær top og bund af og del dem i kvarte stykker.  Læg grøntsagerne i et ildfast fad, krydr med salt og peber og stænk med lidt olie. Bag møre i ovnen i ca en halv time på 200 gr.Steg perlehønerne brune på skindsiden, på en varm pande i olivenolie.Kom salt og peber på og kom dem i ovnen i ca 10-15 min.

Rens svampene og steg dem af på samme pande som perlehønerne blev brunet på. Tilsæt finthakket scalotteløg og hvidløg og steg  det sammen.Kom eddikke henover og lad det koge ind. Tilsæt så fløden og lad det simre.

Anret rodfrugterne på bunden af tallerkenen med perlehønebrystet delt i to ovenpå. Kom saucen rundt om.


Nyhedsoverblik