I køkkenet - Ostekage

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ostekage

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin for at lave ostekage - men det går ikke helt som forventet.

Opskrift:Bund175 gr vanillekiks150 gr mørk chokolade25 gr smør Creme500 gr flødeost150 gr sukker3 store æg3 pateuriserede æggeblommer1½ tsk vanillesukker1 dl fløde1½ spsk citronsaft Blå druerJordbærvand, sukker, vanille

Læg bagepapir i bunden af en smurt formHak kiksenen groftSmelt chokolade og smør i en lille grydeRør chokolade sammen med kiksene og pres denned i formen Stil bunden på kølTænd ovnen på 160 gr varmliftRør cremen sammen i en røremaskine og fordel den over bundenBag ostekagen fast i ca 35 min - det er vigtigt at kagen bages midt i ovnen

Kog en sukkerlage af vand, sukker og vanilleHalvér druer og fjern kernerne. mariner dem i ca halvdelen af sukkerlagenLav en coulis ved at blende jordbær med resten af sukkerlagen.


Nyhedsoverblik