I køkkenet - jordbærdesserter

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Jordbærdesserter

2,5 dl fløde50 gr sukker2tsk vanille sukker2 bl husblas

0,5 liter vand500 gr sukker1 øko appelsin( skal og saft)500gr jordbær4 tsk vanillesukker

1 bk jordbærFrisk basilikumPeberSukker

Kog fløde op sammen med sukker og vanillesukker. Rør husblas i og hæld pannacottaen i små glas. Sæt dem på køl og lad dem stå mindst 4 timer. De kan med fordel laves dagen før.

Kog sukkerlage op af vand, sukker, appelsinsaft, revet appelsinskal og vanillesukker Tilsæt jordbær og blend det hele godt

Kom ismassen i en ismaskine og rør isen til sorbet Alternativt kan man lave isen i fryseren. Sørg for at røre i den cirka hver halve time

Lav en salat af skyllede, kvartede jordbær. Kværn lidt peber henover og smag til med sukker og finthakket frisk basilikum

Anret med jordbær på pannacottaen lidt jordbærsalat i bunden og jordbær sorbeten kugles op og lægges på

Download opskrift


Nyhedsoverblik