¨

Serie I køkkenet

26:55

Dette afsnit

I Køkkenet - Høns i asparges

26/01/2016

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder. OPSKRIFT: Høns i asparges 2 pl butterdej 4 store kyllinge bryster 12 hvide store asparges To fennikel Tre scalotteløg 2,5 dl Fløde Steg kyllingebrysterne i oven ca 20-25 min Skær butterdejen ud i små tern på ca 5x 10 cm, rids et mønster og bag dem i ovnen i ca 10-15 min Sæt en gryde vand over Skræl imens det grove og seje af dine asparges Rens og skær scalotteløg og fennikel i småskiver Blancher de hvide asparges og tag dem op af det kogende vand Sauter fennikel og scalottteløg i en gryde og kom afkoget fra kyllingerne på Tilsæt fløde og lad det koge ind Tilsæt asparges og kylling i mindre stykker. Smag til med salt og peber Tag den lune buterdej, del den på midten og kom godt med fyld ovenpå. Pynt med persille

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad. Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til. David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.

Alle serier A - Å