I køkkenet - Høns i asparges

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Høns i asparges

2 pl butterdej4 store kyllinge bryster12 hvide store aspargesTo fennikelTre scalotteløg2,5 dl FlødeSteg kyllingebrysterne i oven ca 20-25 min Skær butterdejen ud i små tern på ca 5x 10 cm, rids et mønster og bag dem i ovnen i ca 10-15 min

Sæt en gryde vand overSkræl imens det grove og seje af dine asparges Rens og skær scalotteløg og fennikel i småskiver

Blancher de hvide asparges og tag dem op af det kogende vand

Sauter fennikel og scalottteløg i en gryde og kom afkoget fra kyllingerne på Tilsæt fløde og lad det koge ind Tilsæt asparges og kylling i mindre stykker. Smag til med salt og peber

Tag den lune buterdej, del den på midten og kom godt med fyld ovenpå. Pynt med persille

Download opskrift som pdf