I køkkenet - Fiskefrikadeller

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hjemmelavede fiskefrikadeller:

500 gr fisk2 æg1,5 dl flødeSalt og peber1 stort scalotteløg 1 bundt dild1 bundt kørvel1 spsk sennep

Rugbrød

1,5 dl creme fraiche

1 agurk3dl eddikke150 gr sukkerBlend fisken i food processor med salt. Tilsæt æg, dernæst fløde, peber og sennep.Kom hakket scalotteløg i farsen, sammen med frisk dild og kørvel.

Frikadellerne steges på panden.

Skær rugbrødet i meget tynde skiver og bag dem sprøde i ovnen.

Del agurkerne på langs og fjern kernerne. Skær dem ud i ca 1 cm tykke skiver.Kog en lage op af eddikke og sukker og køl den af , før agurkerne kommes i.

Cremefraiche røres med sennep, salt og peber samt finthakket dild.

Server de lune frikadeller i ovnen med en kugle dildcreme med sprød rugbrød ovenpå og pynt af med friske krydderurter.

Download opskrift


Nyhedsoverblik