¨

Serie I køkkenet

27:32

Dette afsnit

I Køkkenet - Chokoladekage med blåbær

25/01/2016

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder. OPSKRIFT: Chokolade kage med appelsin og blåbær daiqurri 200 gr mørk chokolade 150 gr sukker 150 gr smør 3 æggehvider 3 æggeblommer 110 gr mel 1 økologisk appelsin 2 bk blåbær 1 sprite sodavand Pærebrændevin 1 økologisk appelsin Tænd ovnen på 180 gr Smelt chokolade, smør og sukker Pisk hviderne helt stive Pisk æggeblommerne i den smeltede chokolade masse Riv appelsin skal ned i og tilsæt appelsin saft og mel Ved til sidst de piskede hvider i dejen Kagen kommes i springform og bages i 10-15 min En bakke Blåbær vendes i lidt pærebrændevin, revet appelsin og sirup Blend de resterende blåbær med Sprite sodavand el. Lign, brændevin, revet appelsin og hæld det i små glas Anret de marinerede bær med chokolade kagen ved siden af og server med de små drinks.

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad. Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til. David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.

Alle serier A - Å