Serie
I køkkenet

I Køkkenet - Bøf med ramsløg

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder. OPSKRIFT: Bøf af oksefilet med grov kartoffelmos og haricots verts 1 kg små nye kartofler 4 store oksefilet bøffer 'a ca. 200 gr 3 banan scalotteløg 1/4 knoldselleri 1 bdt ramsløg 300 gr grønne bønner 2 dl fløde 50 gr smør + 1/2 pk smør Kog kartoflerne møre i usaltet vand Hak scalotteløg fint og skær knoldselleri ud i fine tern Snit halvdelen af ramsløgene fint og den anden halvdel groft Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem stå med låg på Skyl bønnerne og skær top og bund fra Steg bøfferne af på en varm pande i ca 3 min på hver side. Tag dem af for at hvile. Steg bønnerne på bøfpanden Hæld fløde, en tredjedel af scalotteløg, selleri tern og ramsløg, samt en smule smør over kartoflerne og mos med en gaffel Rør den anden tredjedel af løg, selleri og ramsløg i en halv pk smør Den sidste tredjedel vendes i panden med bønnerne Kom bøffen på en varm tallerken, anrettet med bønnerne ovenpå, kugler af den grove kartoffelmos ved siden af, med ramsløg smørret ovenpå. Pynt med den grofthakkede ramsløg.
23/1/2016

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.