Havbars med gedeost

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

.

.

To slags havbars med gedeost

800 gr havbars100 gr gede frisk ost100gr gede feta1 øko citron3spsk soja2spsk oliven olieSalt og peber4 radiser1/2 knold selleriKarseRød basilikumThai basilikum

Fjern benene fra fisken og skær ud i tynde skiver

Mariner halvdelen af fisken :Kom soja, salt og peber påReven skal fra en økologisk citronLad fisken marinere i minimum 30 minutterSæt den på køl

Bag den anden halvdel af fisken 10 minutter i ovnen på 200 grader

Skær selleri ud i små strimler og ternStrimlerne vendes i olie, salt og peber

Skær radiser fint

Kom gedefriskost på den marinerede fiskTernene drysses over den rå fisk, sammen med karse, thai basilikum og rød basilikum drysses over. Pynt med radiser

På den varme fisk kommes fast gedeost og de marinerede selleri strimler påPynt igen med to slags basilikum og radiser


Nyhedsoverblik