Serie
I køkkenet

Ferskenlækkerier

OPSKRIFT:
Fersken med hvid chokolade

8 ferskner
1/2 l æblemost
2 dl Grand Marnier
100 gr sukker (afhængig af syren i mosten)
1/2 l vand
2 spsk vanille sukker
100 gr chokolade
100 gr makroner
50 gr makroner
2 dl mascarpone ost
Smag til med Grand Marnier
Citron melisse

Start med at skære ferskenen ud
Kog æblemost, Grand Marnier, sukker, vanille sukker og en smule vand sammen. Tag det af blusset og kom frugten i. Lad det køle af.

Hak hvid chokolade og smelt det roligt over vandbad. Knus makroner i den hvide chokolade - rør det sammen og læg det på bagepapir

Kom bagepapir over og rul det ud med kagerulle. Derefter afkøles det.

Hak hvid chokolade og rør det i mascarponeost, tilsæt lidt Grand Marnier. Smør cremen ud i bunden af en dyb tallerken
Kom frugten på, læg brud af chokoladeknasen på og pynt med citronmelisse.
27/8/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.