En slags unghane

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

.

.En slags unghane

 

2 kyllingebryster med benFrisk timian2 tsk stødt ingefær1 økologisk citron2 spsk blomme sirupSalt og peber2 gulerødder4 store hvide asparges1 bdt grønne asparges2 dl fløde2 æggeblommer

Hak timian fint og drys henover kyllingebrysterne Riv citronskal henover Drys med stødt ingefær Og hæld lidt sirup over Krydr med salt og peber Gnid det hele godt ind i kyllingen

Skræl gulerødder og bunden af de hvide asparges

Kom olie på panden og steg dem af på begge sider og bag videre i ovnen på 200 gr i ca 15 min

Skær scalotteløg groft i skiver

Del de hvide asparges i tre grove stykker

Skær gulerødder i skiver

Steg den af på panden hvor kyllingen blev stegt

 Skær de grønne asparges ud i mindre stykker

Hæld fløden over panden

Tag blommerne fra hviden og kom dem i panden så saucen legeres

Lad det simre

Kom lidt af væden fra kyllingen over i saucen og så de grønne asparges

Giv saucen et hurtigt opkog

 Skær kyllingen ud og anret den ovenpå saucen med de hvide og grønne asparges  og pynt med frisk timian

Du kan når opskriften er lagt på nettet hente den her


Nyhedsoverblik