.
.En slags unghane
2 kyllingebryster med benFrisk timian2 tsk stødt ingefær1 økologisk citron2 spsk blomme sirupSalt og peber2 gulerødder4 store hvide asparges1 bdt grønne asparges2 dl fløde2 æggeblommer
Hak timian fint og drys henover kyllingebrysterne Riv citronskal henover Drys med stødt ingefær Og hæld lidt sirup over Krydr med salt og peber Gnid det hele godt ind i kyllingen
Skræl gulerødder og bunden af de hvide asparges
Kom olie på panden og steg dem af på begge sider og bag videre i ovnen på 200 gr i ca 15 min
Skær scalotteløg groft i skiver
Del de hvide asparges i tre grove stykker
Skær gulerødder i skiver
Steg den af på panden hvor kyllingen blev stegt
Skær de grønne asparges ud i mindre stykker
Hæld fløden over panden
Tag blommerne fra hviden og kom dem i panden så saucen legeres
Lad det simre
Kom lidt af væden fra kyllingen over i saucen og så de grønne asparges
Giv saucen et hurtigt opkog
Skær kyllingen ud og anret den ovenpå saucen med de hvide og grønne asparges og pynt med frisk timian
Du kan når opskriften er lagt på nettet hente den her