Dekonstrueret pæretærte

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

.

.

.

Pæretærte

300 gr mel100 gr smør1 æg 100 gr sukker

8 pærer½ l æblemost½ l vand100 gr. Sukker1 tsk vanille

200 gr marcipan½ dl mælk

Pyntegrønt1 dl creme fraiche

Skræl pærerne og fjern kernehuset i midtenKog en sukkerlage af en blanding af vand, æblemost, sukker og vanilleNår det er kogt op , tages det af bluset og pærerne kommes i

Rør en dej sammen af mel, smør, æg og sukker. Er den ikke blød nok, kan der tilsættes lidt ekstra væske i form af mælk eller vandrul ud på bageplade med bagepapirBages sprød og gylden i ovnen ca. 20 min ved  200 grader

Blød revet marcipan ud med lidt mælk  og rør det sammen - lidt ad gangen, til en slags grød

Anret pærerne lune, med marcipan grøden, lidt creme fraiche  på tallerkenPynt med grønt og stykker af mørdej

Du kan hente opskriften
http://www.tveast.dk/sites/www.tv2east.dk/files/paeretaerte.pdf" title="her">her


Nyhedsoverblik