Chokolade kage med appelsin og blåbær daiqurri

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Chokolade kage med appelsin og blåbær daiqurri200 gr mørk chokolade150 gr sukker150 gr smør3 æggehvider3 æggeblommer110 gr mel1 økologisk appelsin

2 bk blåbær1 sprite sodavandPærebrændevin1 økologisk appelsin

Tænd ovnen på 180 grSmelt chokolade, smør og sukkerPisk hviderne helt stivePisk æggeblommerne i den smeltede chokolade masse Riv appelsin skal ned i og tilsæt appelsin saft og mel Ved til sidst de piskede hvider i dejen Kagen kommes i springform og bages i 10-15 min

En bakke Blåbær vendes i lidt pærebrændevin, revet appelsin og sirup

Blend de resterende blåbær med Sprite sodavand el. Lign, brændevin, revet appelsin og hæld det i små glas

Anret de marinerede bær med chokolade kagen ved siden af og server med de små drinks.

Download opskrift som pdf