Serie
I køkkenet

Brunch

OPSKRIFT:
Brunch

Pandekager:
2 æg
125 gr mel
2 dl mælk
Mandelflager
Revet Citron skal
1 knsp salt
1 spsk sukker
Vanille
Et skvæt øl
Smør til stegning

Sirup
Saft og kerner af et granatæble
0,5 dl vand
1 spsk æblesirup
Lidt citronsaft
Æblemost
Mousserende vin

8 skiver Serrano skinke
4 skiver brød
2 tomater
1 scalotteløg
8 skiver Chorizo pølse
1 melon
2 dl skyr
100 gr blåbær
1 agurk
Syltetøj
1 god ost
4 skiver ristet brød
Gedefriskost
Purløg
4 æg
1 dl fløde
Salt og peber

Kog sirup af granatæble med vand, æblesirup og citron.
Lav en drink af æblemost, lidt af granætæblesirupen og en mousserende vin

Bag Serrano skinke i ovnen på 200 gr i ca 10 min til de bliver sprøde

Rist et par skiver brød.
Kom tomat på to andre skiver brød
Tilsæt scalotteløg og Chorizo pølse og bag det i ovnen

Anret melon i både.
Kom skyr i små glas, tilsæt granatæble sirup og friske blåbær.
Skær agurk ud i små stave. Kom lidt syltetøj i små snapseglas.
Skær en lille trekant af en god ost.

Rør gedefriskost med lidt hakket purløg og smør på det ristede toast.

Sæt en pande over og lav røræg med lidt fløde og salt, samt peber. Pynt med friske urter og sprød Serrano skinke på toppen

Og server med en god kop kaffe

23/4/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.