Serie
I køkkenet

Brombærdesserter

OPSKRIFT:
Brombær desserter

Mazarin
100 gr mel
100 gr smør
100 gr sukker
100 gr marcipan
1 æg

400 gr brombær
½ liter hyldeblomst
2 tsk lakrids sirup
50 gr sukker
Grand Marnier efter smag
¼ l fløde

Rør dejen godt sammen og bag dem i små forme eller en springform
Kom et stort brombær i hver enkelt lille kage eller flere i den store
Bag ca. 10 - 15 min efter størrelse

Mariner friske brombær ved at komme dem i lakridssirup og hyldeblomst
Lad det stå og trække lidt

Kog brombær op i hyldeblomst og sukker
Blend det til en coulis

Lav drink af hyldeblomst med lidt coulis og Grand marnier efter smag

Kom en kage på tallerkenen, pynt med de marinerede bær, coulis og lidt flødeskum.
10/9/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.