Brombærdesserter

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

.

.

Brombær desserter

Mazarin100 gr mel100 gr smør100 gr sukker100 gr marcipan1 æg

400 gr brombær½ liter hyldeblomst2 tsk lakrids sirup50 gr sukkerGrand Marnier efter smag¼ l fløde

Rør dejen godt sammen og bag dem i små forme eller en springformKom et stort brombær i hver enkelt lille kage eller flere i den storeBag ca. 10 - 15 min efter størrelse

Mariner friske brombær ved at komme dem  i lakridssirup og hyldeblomstLad det stå og trække lidt

Kog brombær op i hyldeblomst og sukkerBlend det til en coulis

Lav drink af hyldeblomst med lidt coulis og Grand marnier efter smag

Kom en kage på tallerkenen, pynt med de marinerede bær, coulis og lidt flødeskum

Du kan hente opskriften her


Nyhedsoverblik