Serie
I køkkenet

Blødende chokolade hjerter

Chokoladekage med flydende indre og granatæble coulis


400 gr chokolade
400 gr smør
320 gr mel
320 gr flormelis
5 gr bagepulver
10 æg

1,5 Granatæbler
1 dl Sirup
50 gr Sukker
2 tsk Vanillesukker eller sirup


Smelt chokolade og smør i vandbad
Kommel, flormelis og bagepulver op i
Rør æg i lidt ad gangen i den lunkne dej
Hæld i muffinsforme ( OBS de hæver meget)
Bag ved 220 gr i 8-12 minutter

Halvver granatæblerne og bank kernerne ud
Tilsæt granatæblesirup, sukker og vanille og kog det op

Server varme med coulis ved siden af

 

4/4/2014

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.